Egendesignade och Handgjorda Smycken, Smart&Outlet

Egendesignade och Handgjorda Smycken hittar du hos AskMeNu av designer @ISMjewelrymaking. Smarta saker till Dig och Hemmet - Smart@Home samt Outlet.

AskMeNu är ett särskilt företagsnamn för NP Enterprise, registrerat företag sedan 2000-12-28. Se mer här

Det är strax dags för 20-års-jubileum!

AskMeNu är vår e-handelsplattform - askme.nu - där du är just nu och läser detta, om oss. Funderar du över vad det står för? Det är två-delat: dels är det våra initialer i familjen, då vi är ett familjeföretag, dels syftar det till att Fråga Mig - Nu (Ask Me Nu). 

Detta betyder att hos oss ska du kunna hitta kvalitetsprodukter med mottot kvalitet över kvantitet. Vi kommer inte att vara ett ´varuhus´ med allehanda produkter, utan här kommer du att kunna hitta väl utvalda produkter som vi själva använder, vill använda, eller har använt, och kan stå för dess kvalitet och funktionalitet. 

Det vi fokuserar på nu är vårt andra särskilda företagsnamn - ISM Smyckesdesign (@ISMjewelrymaking). Detta är nytt sedan 2019. 

Här är fokus på att egen- designa smycken av designer ISM, och att skapa och egen- tillverka smycken. Handgjorda smycken är det vi gör. Allt detta gör vi i den vackra skärgårdskommunen Trosa, i underbara Sörmland. 

Du är varmt välkommen till vår butik, för att titta eller köpa. Har du frågor är du naturligtvis välkommen att mejla oss. 

Välkommen till oss!