Alla våra e-handelssidor ingår i vårt Nordic koncept. 

Det betyder att de produkter och tjänster som vi erbjuder är
Designade i Norden,
Tillverkade i Norden, eller är
Anpassade för Norden

Norden är hela norra Europa, och består av Skandinavien – med Sverige, Norge & Danmark – samt Finland & Island. 

Gemensamt för oss alla är vår värdegrund & känsla för modern och praktisk design i harmoni med hög kvalitet och höga krav på säkerhet. Lägger man ihop alla detta resulterar det i bra arbetsvillkor för de som designar, utvecklar och tillverkar. Allt är väl beprövat där hög kvalitet och funktionalitet utgör honnörsord. Alltid med fokus på de högt ställda kraven på säkerhet under hela processen i skapandet av en produkt eller tjänst för Dig som kund.

Våra Nordic e-handelssajter har allt detta som vår viktigaste hörnsten, kombinerat med de vackraste ord vi vet:

Luna. Månen. Inspirerad av den latinska betydelsen och den romerska mångudinnan som i sin vagn åkte över himlen och skapade harmoni. Harmoni som vi använder när designer ISM (@ISMjewelrymaking) skapar våra handgjorda smycken.

Aurora. Morgonrodnad. Även här inspirerad av den latinska betydelsen och den romerska morgonrodnadens gudinna. Hos oss betyder detta vackra saker och ting. Att känna glädje. Tillförsikt. Framåtanda. Kanske lite stolthet och ´se mig´. 

Stella. Solen. Latin, som allt annat. Solen går upp även i morgon. Det är inte alltid en självklar känsla, i huvudsak hos de som är drabbade av eller påverkade av en funktionsvariation. Men – solen går upp även i morgon. Stöd kan däremot behövas – det vet vi. 

Casa. Hem. Boende. ”I mitt hem är jag trygg”. Här samlar vi allt som har med hem att göra – med fokus på det mobila hemmet. Fyra väggar. Tak och golv. Men med 4 eller 6 hjul och tillhörande motor > det mobila hemmet. 

Välkommen till oss – och våra Nordic e-handelssajter