Vi är ett familjeföretag från trygga, trivsamma Trosa i underbara Sörmland –  med mottot ”kvalitet framför kvantitet”. 

Hos oss ska du hitta sådant som vi själva tror på, som vi själva har använt eller som vi själva vill använda. Den gemensamma nämnaren är att vi själva ska kunna stå för kvaliteten och funktionaliteten i de högkvalitativa produkter och tjänster som vi erbjuder.  

Vi lägger gärna till nya produkter och tjänster, likväl som vi tar bort sådana i det fall vi uppfattar att kvaliteten inte uppfyller våra högt ställda krav. 

Vad är då askme.nu? Det är vår webbadress som samlar våra e-handelsplatser – som alla går under vårt ”Nordic”-koncept. AskMeNu är också ett särskilt företagsnamn i NP Enterprise, registrerat företag sedan 2000-12-28. Se mer här

Det är 20-års-jubileum i år!

Funderar du över vad det står för? Det är två-delat: dels är det våra initialer i familjen, då vi är ett familjeföretag, dels syftar det till att Fråga Mig – Nu (Ask Me Nu).

Du är varmt välkommen till våra Nordic-e-handelsbutiker, för att titta runt, kanske lära dig eller köpa något. Har du frågor är du naturligtvis välkommen att mejla oss på hej[at]askme.nu eller via vårt kontaktformulär

Våra produkter & tjänster finns på våra respektive Nordic-e-handelsplatser:

NordicLuna – handgjorda & egentillverkade smycken
NordicStella – stöd till de med funktionsvariation
NordicAurora – skönhet, fina ting & märkesprodukter
NordicCasa – hem & ”compact living” med husbilar och ”plåtisar”

Vi lägger mest fokus på våra egendesignade, egentillverkade och handgjorda smycken av designer ISM och ”compact living” med förmedling av både husbilar och ”plåtisar” samt stöd till de med funktionsvariation där Sveriges smartaste elrullstol är mest intressant, men även vissa accessoarer från både spännande och välkända märken.  

Allt detta gör vi från den vackra skärgårdskommunen Trosa, i underbara Sörmland. Vi har gått till att bli en aktör på den digitala arenan – i den nya eran (från 2020). Vi tror på teknikens möjligheter och att mycket kan göras digitalt. Inte minst ökar den tillgängligheten – för alla! samtidigt som klimatpåverkan minskas, vilket är bra för oss alla.  

Därför satsar vi också på det som kallas ”dropshipping”. Det betyder att vi själva enbart har ett mindre lager, medan tillverkarna för det mesta står för lager och skickar direkt till dig – som ger lägre kostnad för dig. Bra va?  

Varmt välkommen till oss!